Ολική Ανακαίνιση – Επισκευή Ανελκυστήρα

Με την πάροδο του χρόνου, πολλοί ανελκυστήρες καθίστανται παρωχημένοι τεχνολογικά αλλά και αισθητικά.
Για να διατηρηθεί ο ανελκυστήρας σας στα σωστά πλαίσια ασφαλείας σύμφωνα με την εκάστοτε τρέχουσα νομοθεσία, πρέπει κάθε ορισμένα έτη (ανάλογα τη συχνότητα χρήσης του ανελκυστήρα) να ελέγχεται απο διορισμένους φορείς πιστοποίησης, οι οποίοι με τοπική αυτοψία θα καθορίσουν ανάγκες και αλλαγές που χρειάζεται να εκτελεστούν απο το συνεργείο επισκευής.

Σε περιπτώσεις που επιβάλλεται ολική ανακατασκευή λόγω παλαιότητας ή ακαταλληλότητας, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές και ευέλικτες τιμές της αγοράς, να σας αναλύσουμε λεπτομερώς τις εργασίες και την νομοθεσία, να σας προτείνουμε σύγχρονες και αισθητικά κομψές λύσεις, καθώς επεμβαίνουμε συνήθως σε πολύ μεγάλο κομμάτι της κατασκευής αν όχι σε όλο.

Μετά απο μια ολική ανακαίνιση, ο ανελκυστήρας σας θα είναι εκσυγχρονισμένος, συμβατός με νέα πρότυπα, με επιβεβαιωμένη ασφαλή λειτουργία απο εξωτερικούς φορείς πιστοποίησης, με όλα τα νόμιμα έγγραφα που απαιτεί ο δήμος και η περιφέρεια.

Μερική Ανακαίνιση – Επισκευή Ανελκυστήρα

Όπως και σε μια ολική ανακατασκευή, επιβεβαιώνουμε την κατάσταση του ανελκυστήρα σας αρχικά με ένα οπτικό έλεγχο. Αναγνωρίζουμε σε πρώτη φάση τα προβλήματα και τις ελλείψεις και σε δεύτερη φάση καλούμε τους φορείς πιστοποίησης για ένα δεύτερο έλεγχο. Όταν ο φορέας κάνει τοπική αυτοψία, ετοιμάζει μια έκθεση ελέγχου στην οποία συμπληρώνει τις ελλείψεις και τα προβλήματα του ανελκυστήρα βάση νόμου. Έπειτα το συνεργείο πρέπει να προβεί στην επίλυση ή αντικατάσταση όλων των προβληματικών τμημάτων σύμφωνα με την έκθεση ελέγχου και μόλις ολοκληρωθεί η επισκευή, ο φορέας μπορεί να προχωρήσει στη διαδικασία νομιμοποίησης και πιστοποίησης του ανελκυστήρα.

Στην μερική επισκευή συνήθως αντικαθιστούμε ηλεκτρολογικούς πίνακες ελέγχου, συρματόσχοινα, λάδια υδραυλικού μπλοκ, κλειδαριές πορτών, θάλαμο και οτιδήποτε έχει φθαρεί απο τη πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε ως μια αξιόπιστη, γρήγορη και οικονομική λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, για τη μακροβιότητα, τη καλαισθησία και την ασφάλεια της επένδυσης σας.

Επισκευή Βλάβης

Για την κάλυψη εκτάκτων βλαβών, το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί 24/7.

Οι επισκευές έκτακτων βλαβών για τους πελάτες μας δεν έχουν κάποια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση εφόσον δεν χρειάζεται ανταλλακτικό.

Στην περίπτωση που έχει λήξει η εγγύηση του ανελκυστήρα και χρειάζεται κάποια αντικατάσταση ανταλλακτικού, ενημερώνεστε άμεσα, μέσω του πληροφοριακού μας συστήματος, σχετικά με το κόστος και από την στιγμή που εγκρίνεται θα προβούμε σε αντικατάσταση του.

Τα προϊόντα και υλικά που χρησιμοποιούνται από τα συνεργεία μας είναι πιστοποιημένα, ώστε να μειωθεί η συχνότητα των βλαβών και να λειτουργεί με ασφάλεια ο ανελκυστήρας.

Οι έκτακτες βλάβες προκύπτουν, είτε από κακή συντήρηση είτε λόγω δυσλειτουργίας. Το έμπειρο τεχνικό συνεργείο μας θα αξιολογήσει επί τόπου εάν είναι βλάβη που διορθώνεται άμεσα, ή εάν χρειαστεί να αντικατασταθεί κάποιο ανταλλακτικό.

Δίνουμε βάση σε κάθε συντήρησης να καταγράφουμε τη κατάσταση όλων των τμημάτων του ανελκυστήρα, δημιουργώντας ένα ιστορικό σύμφωνα με το οποίο αντικαθιστούμε εγκαίρως φθαρμένα υλικά. Με το σύστημα παρακολούθησης που ακολουθούμε και τη σωστή συντήρηση, εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία των ανελκυστήρων των πελατών μας.

    Φόρμα προσφοράς επισκευής

    Καλέστε μας στο 2310 907121 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.