ΕΙΔΙΚΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί μόνον λιπαντικά επώνυμα των πιο κάτω εταιριών: MORRIS GEAR AG SAE 90 σύμφωνα με DIN 51517part 3, AGMA 9005-D94 US STEEL 224, & Kleeman HYDRAULIC  DIN 51524 HLF part II US STEEL 127136).WÜRTH DIN 51524 , DENISON HF02 HF0-,CINCINNATI MACHINE P-68, P-69, P-70.AFNOR nfe 48-690(dry),AFNOR nfe 48-691(dry).

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ως επαγγελματίες στον χώρο των ανελκυστήρων, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα εργαλεία και εξοπλισμό στα συνεργεία μας απο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες Bosch,Makita, Hilti, όπως επίσης τα υλικά που χρησιμοποιούμε φέρουν πιστοποίηση και σήμανση CE.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε φέρουν πιστοποίηση και σήμανση CE. Λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων για τα συνεργεία μας, αλλά και τους πελάτες μας. Στις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε, επί 25 χρόνια δεν έχει προκύψει αστοχία ή ατύχημα, λόγω αυστηρών ελέγχων ανά στάδιο κατασκευής και της πλήρης τήρησης των προδιαγραφών ασφαλείας.

ΑΝΤΙΛΗΨΗ

Αντιδρούμε άμεσα για την αποκατάσταση λειτουργίας του ανελκυστήρα. Μας διακρίνει η τεχνογνωσία και μέσω κέντρου έρευνας και βοήθειας παρέχουμε στα συνεργεία μας διαγνωστικά εργαλεία και δεξιότητες για επίλυση προβλημάτων.

Μπορείτε να μας εμπιστεύεστε επειδή είμαστε ένα εξειδικευμένο τεχνικό γραφείο και παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα θέματα που αφορούν τον ανελκυστήρα.

Το σημαντικότερο, βρίσκεστε σε άμεση επαφή με κάποιον που αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

  Η συντήρηση του ανελκυστήρα ή αλλιώς ασανσέρ, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του, η lifttechnics έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει άριστες τεχνικές υπηρεσίες καθώς είναι ήδη 25 έτη στον κλάδο συντήρησης-εγκατάστασης και επισκευή ανελκυστήρων, στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

   Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Ακεψωμαΐδης Αναστάσιος, είναι κάτοχος άδειας εγκαταστάτη και συντηρητή ανελκυστήρων, οι άριστες γνώσεις εγκατάστασης ανελκυστήρων είναι απαραίτητες για την σωστή συντήρηση τους καθώς είναι βασικές για την σωστή κατανόηση του ανελκυστήρα.

Ειδικευόμαστε σε κάθε τύπου ανελκυστήρα όπως : 

 • Ξενοδοχείων
 • Κατοικιών
 • Καταστημάτων
 • Εργοστασίων
 • Μονοκατοικιών
 • Πλοίων
 • Εμπορικών κέντρων
 • Συντήρηση αυτόματων σκαλών

    Η τεχνική υπόσταση που διαθέτουμε δεν μας περιορίζει σε συγκεκριμένες μάρκες η μοντέλα ανελκυστήρων, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε έργο που θα προκύψει όσο ιδιαίτερο και να είναι. 

   Ο τιμοκατάλογος που διαθέτουμε είναι εξαιρετικά προσιτός καθώς δεν χρεώνουμε μικροϋλικά που τυχόν θα προκύψουν σε μια συντήρηση  και φροντίζουμε η δουλειά να γίνεται σωστά ώστε να μην υπάρχουνε φθορές στα εξαρτήματα του ανελκυστήρα, με αυτό τον τρόπο ο κύκλος ζωής του ανελκυστήρα επιμηκύνεται, η πιθανότητα αστοχίας μηδενίζεται και η ασφάλεια σας αγγίζει το 100%

                                                                              Πρόγραμμα Συντήρησης 

24/365 service

Επέκταση εγγύησης

Έτη συμβολαίου

Μηνιαίο

Κόστος πακέτου

από 

economy

              ———                      ———                 ———

25€

Simplify

———

———

2

39€

PRO-24

ΝΑΙ

———

2

79€

PRO+3

ΝΑΙ

.+3

5

99€

 Full protection

ΝΑΙ

.+7

10

120€

Ο τιμοκατάλογος είναι ενδεικτικός

Economy:

Το οικονομικότερο πακέτο της αγοράς .

Simplify :

Περιλαμβάνει την συντήρηση του ανελκυστήρα και την εξυπηρέτηση σε τυχών δυσλειτουργίες , μόνο σε εργάσιμες ώρες και ημέρες.

PRO-24 :

Περιλαμβάνει την συντήρηση του ανελκυστήρα και την εξυπηρέτηση σε τυχόν δυσλειτουργίες, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το έτος.

PRO+3 :

Περιλαμβάνει την συντήρηση του ανελκυστήρα και την εξυπηρέτηση σε τυχών δυσλειτουργίες, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το έτος.

Επιπλέον προσθέτει 3 έτη εγγύησης στους νέους ανελκυστήρες  και την εγγύηση του κατασκευαστή. Σύνολο εγγύησης 5 έτη.

Full protection :

Περιλαμβάνει την συντήρηση του ανελκυστήρα και την εξυπηρέτηση σε τυχόν δυσλειτουργίες, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το έτος.
Επιπλέων προσθέτει 7 έτη εγγύησης, στην εγγύηση του κατασκευαστή. Σύνολο εγγύησης 10 έτη.

Οι παραπάνω προτάσεις δέχονται παραμετροποίηση κατόπιν συνεννόησης , σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου και τις δικές σας.

Η μετάδοση της σωστής πληροφορίας, την κατάλληλη στιγμή, είναι πολύ σημαντική για εμάς και για αυτόν τον λόγο παρέχουμε εντελώς δωρεάν, ένα σύστημα online πληροφορίας στους πελάτες μας, ώστε να βλέπουν άμεσα την κατάσταση του ανελκυστήρα τους, φωτογραφίες από τα υλικά που έχουν αλλαχθεί, το ιστορικό βλαβών και το ιστορικό των συντηρήσεων .

Tο ίδιο πληροφοριακό σύστημα χρησιμοποιούν και οι τεχνικοί μας, ώστε να είναι σωστά ενημερωμένοι για την κατάσταση του ανελκυστήρα σας.

  Φόρμα προσφοράς συντήρησης

  Καλέστε μας στο 2310 907121 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

  [divider align="center"]
  [gap height="30px"]
  [row style="collapse" width="custom" custom_width="1180px" v_align="equal" h_align="center"]

  [col span="6" span__sm="12" span__md="12" padding="0"]

  [/col]
  [col span="6" span__sm="12" span__md="12" padding="0"]

  [/col]

  [/row]

  [row style="collapse" width="custom" custom_width="1180px" v_align="equal" h_align="center"]

  [col span="6" span__sm="12" span__md="12" padding="0"]

  [/col]
  [col span="6" span__sm="12" span__md="12" padding="0"]

  [/col]

  [/row]

  [row style="collapse" width="custom" custom_width="1180px" v_align="equal" h_align="center"][/row]

  [row style="collapse" width="custom" custom_width="1180px" v_align="equal" h_align="center"][/row]

  [row style="collapse" v_align="equal" h_align="center"] [/row]