ΕΙΔΙΚΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί μόνον λιπαντικά επώνυμα των πιο κάτω εταιριών: MORRIS GEAR AG SAE 90 σύμφωνα με DIN 51517part 3, AGMA 9005-D94 US STEEL 224, & Kleeman HYDRAULIC  DIN 51524 HLF part II US STEEL 127136).WÜRTH DIN 51524 , DENISON HF02 HF0-,CINCINNATI MACHINE P-68, P-69, P-70.AFNOR nfe 48-690(dry),AFNOR nfe 48-691(dry).

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ως επαγγελματίες στον χώρο των ανελκυστήρων, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα εργαλεία και εξοπλισμό στα συνεργεία μας απο γνωστές και αξιόπιστες εταιρείες (Bosch,Makita, Hilti), όπως επίσης τα υλικά που χρησιμοποιούμε φέρουν πιστοποίηση και σήμανση CE.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε φέρουν πιστοποίηση και σήμανση CE. Λαμβάνουμε τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων για τα συνεργεία μας, αλλά και τους πελάτες μας. Στις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε, επί 25 χρόνια δεν έχει προκύψει αστοχία ή ατύχημα, λόγω αυστηρών ελέγχων ανά στάδιο κατασκευής και της πλήρης τήρησης των προδιαγραφών ασφαλείας.

ΑΝΤΙΛΗΨΗ

Αντιδρούμε άμεσα για την αποκατάσταση λειτουργίας του ανελκυστήρα. Μας διακρίνει η τεχνογνωσία και μέσω κέντρου έρευνας και βοήθειας παρέχουμε στα συνεργεία μας διαγνωστικά εργαλεία και δεξιότητες για επίλυση προβλημάτων.

Μπορείτε να μας εμπιστεύεστε επειδή είμαστε ένα εξειδικευμένο τεχνικό γραφείο και παρέχουμε υποστήριξη σε όλα τα θέματα που αφορούν τον ανελκυστήρα.

Το σημαντικότερο, βρίσκεστε σε άμεση επαφή με κάποιον που αντιλαμβάνεται τις προκλήσεις σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα, εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση βλαβών που ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη χρήση του.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2604 (22-12-08) η μηνιαία συντήρηση των ανελκυστήρων είναι υποχρεωτική, προκειμένου να επιμηκυνθεί η διάρκεια του κύκλου ζωής του ανελκυστήρα και να μειωθεί η πιθανότητα αστοχίας, που θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει επικίνδυνο .

Πλεονέκτημα της μηνιαίας συντήρησης: Με τον τακτικό έλεγχο διασφαλίζουμε την ασφαλή λειτουργία και την αποδοτικότητα του ανελκυστήρα, χωρίς περιττά έξοδα.

H εταιρία lifttechnics σας προσφέρει τα παρακάτω πακέτα συντήρησης για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

                                                                              Πρόγραμμα Συντήρησης 

24/365 service

Επέκταση εγγύησης

Έτη συμβολαίου

Μηνιαίο

Κόστος πακέτου

από 

economy

              ———                      ———                 ———

25€

Simplify

———

———

2

39€

PRO-24

ΝΑΙ

———

2

79€

PRO+3

ΝΑΙ

.+3

5

99€

 Full protection

ΝΑΙ

.+7

10

120€

Economy:

Το οικονομικότερο πακέτο της αγοράς .

Simplify :

Περιλαμβάνει την συντήρηση του ανελκυστήρα και την εξυπηρέτηση σε τυχών δυσλειτουργίες , μόνο σε εργάσιμες ώρες και ημέρες.

PRO-24 :

Περιλαμβάνει την συντήρηση του ανελκυστήρα και την εξυπηρέτηση σε τυχόν δυσλειτουργίες, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το έτος.

PRO+3 :

Περιλαμβάνει την συντήρηση του ανελκυστήρα και την εξυπηρέτηση σε τυχών δυσλειτουργίες, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το έτος.

Επιπλέον προσθέτει 3 έτη εγγύησης στους νέους ανελκυστήρες  και την εγγύηση του κατασκευαστή. Σύνολο εγγύησης 5 έτη.

Full protection :

Περιλαμβάνει την συντήρηση του ανελκυστήρα και την εξυπηρέτηση σε τυχόν δυσλειτουργίες, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το έτος.
Επιπλέων προσθέτει 7 έτη εγγύησης, στην εγγύηση του κατασκευαστή. Σύνολο εγγύησης 10 έτη.

Οι παραπάνω προτάσεις δέχονται παραμετροποίηση κατόπιν συνεννόησης , σύμφωνα με τις ανάγκες του έργου και τις δικές σας.

Η μετάδοση της σωστής πληροφορίας, την κατάλληλη στιγμή, είναι πολύ σημαντική για εμάς και για αυτόν τον λόγο παρέχουμε εντελώς δωρεάν, ένα σύστημα online πληροφορίας στους πελάτες μας, ώστε να βλέπουν άμεσα την κατάσταση του ανελκυστήρα τους, φωτογραφίες από τα υλικά που έχουν αλλαχθεί, το ιστορικό βλαβών και το ιστορικό των συντηρήσεων .

Tο ίδιο πληροφοριακό σύστημα χρησιμοποιούν και οι τεχνικοί μας, ώστε να είναι σωστά ενημερωμένοι για την κατάσταση του ανελκυστήρα σας.

    Φόρμα προσφοράς συντήρησης

    Καλέστε μας στο 2310 907121 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.